Werkgroep verkeerDe veiligheid van onze kinderen staat bij elke ouder hoog aangeschreven, zo ook bij de ouderraad. De werkgroep verkeer buigt zich over de verkeersproblematiek in de (nabije) omgeving van de school, en streeft daarbij naar een optimalisatie van de verkeersveiligheid van onze kinderen. Gevoelige pijnpunten worden hierbij niet uit te weg gegaan, denk maar aan het kruispunt Antwerpsesteenweg - Brechtsebaan - Hallebaan.

Eveneens creëerde de werkgroep verkeer de "wachtzone" aan de schoolpoort in de Kasteellaan, waarbij ouders veilig op hun kinderen kunnen wachten wanneer zij deze afhalen op het einde van de schooldag.
De wachtzone bevindt zich op het terrein van de school, tussen de grote toegangspoort en de parking voor de wagens van bezoekers en directieleden. De breedte loopt van aan de haag tot aan het voetpad.
Doordat ouders in deze wachtzone plaatsnemen, geven ze de aanrijdende bussen de mogelijkheid om zich op een veilige manier te parkeren op de busstrook, zonder daarbij ouders te hinderen of in het gevaar te brengen.

 

De werkgroep verkeer wordt geleid voor de heer Stefan Willems, en vergadert op regelmatige basis. Omdat de veiligheid van uw kind ons ook aanbelangt!